Din lokale VVS-installatør i Karise

Book din håndværker online og få udført din VVS opgaver når det passer dig.

AUT. VVS INSTALLATØR

AUTORISERET VVS-INSTALLATØR

P.E.Larsen A/S er naturligvis medlem af Dansk VVS og er derfor omfattet af VVS Garantiordningen.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen og vi er stolte af at være en virksomhed med håndværket i orden og som kunderne vender tilbage til.

Konkurrencedygtige priser

Grundet vores mange års erfaring kan vi levere professionelle løsninger til skarpe priser.

Autoriseret VVS-installatør

VVS arbejdet er ofte det mest komplicerede i huset og derfor skal hovedparten af alt VVS-arbejde ifølge lovgivningen udføres af en autoriseret VVS-installatør. P.E.Larsen A/S har autorisationen og med mange år i branchen har vi erfaringen og kompetencen.

Skal vandhane eller toilet udskiftes eller går du med tanker om at modernisere dit badeværelse, står vi klar med professionel råd og vejledning. P.E.Larsen A/S løser alle opgaver uanset størrelse. Vore kompetente og dygtige medarbejdere udføre arbejdet hurtigt og effektivt. Vi leverer de bedste løsninger, til de bedste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Din specialist i Vand Ventilation & Sanitet

Har du en bolig der skal renoveres eller går du med planer om at bygge nyt, stiller vi os gerne til rådighed med alt vores ekspertise. Vi kommer gerne på helt uforpligtende konsulent besøg, hvor vi kan gennemgå dit projekt. Vi klarer alt indenfor vand, varme og sanitet.

Vi påtager os alle opgaver, både de små og helt store – til private & erhverv. Med sans for detaljen leverer vore erfarne og kompetente medarbejdere altid de bedste løsninger.

Med hovedkontor i Præstø, kører vi på hele Midt- og Sydsjælland. Vi kører bl.a. i:

  • Næstved
  • Vordingborg
  • Ringsted
  • Rønnede
  • Møn
VVS Firma På Midt- og Sydsjælland

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

FÅ ET GRATIS TILBUD