Ventilation

Montering, vedligeholdelse & optimering.
Profesionelle løsninger til private & erhverv.

PROFESIONELLE LØSNINGER

Ventilation – Vejen til bedre indeklima

De nye velisolerede, ofte meget tætte boliger, har brug for et moderne effektivt ventilationsanlæg. Ventilationsanlægget virker på den måde, at det suger gammel luft ud af boligens bryggers, bad, toilet, køkken og derefter blandes den gamle luft med ny frisk luft, inden det blæses ind i stue og værelser. Inden luften blæses ind, overføres op til 90 % af varmen af den gamle luft til den friske luft.

Et godt og velfungerende ventilationsanlæg kan være til stor gavn for både dig og din bolig. Det er derfor meget vigtigt, at ventilationsanlægget er nøje afstemt efter det aktuelle behov.

Der er mange fordele ved de moderne ventilationsanlæg. En af de helt store fordele ved at få installeret et godt velfungerende ventilationsanlæg er i forhold til helbredet, eksempelvis allergi og astma. Hele grundlaget for mug og skimmelsvampe forsvinder simpelthen.

En anden stor fordel er, at man undgår man at lukke dyr varme ud, når man ellers skulle åbne døre og vinduer for at opnå en gammeldags ventilation.

Er det et anlæg til parcelhuset, eller gælder det et større industrianlæg er vores ventilationsafdeling altid behjælpelig med både projektering og installering. Hos P.E.Larsen A/S har vi mange års erfaring inden for ventilation.

Har du brug for yderligere information eller måske et godt råd, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Eller udfyld kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi påtager os alle opgaver, både de små og helt store. Med sans for detaljen leverer vore erfarne og kompetente medarbejdere altid de bedste løsninger.

Med hovedkontor i Præstø, kører vi på hele Midt- og Sydsjælland.
Vi kører bl.a. i:

  • Næstved
  • Vordingborg
  • Ringsted
  • Rønnede
p.e. larsen

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

FÅ ET GRATIS TILBUD