Solvarmeanlæg

Godt for din miljøet – og din pengepung.

SPECIALISTER I SOLVARME

Din lokale specialist i Solvarme

Almindeligvis går 2/3 af en husholdnings energiomkostninger til varmt vand og opvarmning og heldigvis er netop en solvarmeløsning den mest effektive løsning netop til varmt vand og rumopvarmning.

Vi har cirka 1800 solskinstimer om året og al den solenergi kan omsættes med stor fordel. Faktisk er det muligt at hente energi ud af solen selv om den ikke skinner, da solens stråler også trænger igennem, når det er vinter eller blot overskyet

Spar penge på din el-regning

Der er meget store besparelser at hente ved at bruge solens energi. En solvarmeinstallation kan producere op til 70 % af dit forbrug af varmt brugsvand, eller kan dække op til 40 % af dit varmeforbrug.

Solvarme er altid helt gratis varme så derfor er besparelsesmulighederne store. Måske har du allerede en idé om, hvad du vil benytte solen til? Hos P.E.Larsen A/S har vi mange års erfaring inden for solvarmeanlæg. Vi tilbyder vores professionelle hjælp, når du skal forbedre energipotentialet i din bolig.

Solvarme er godt for miljøet

Ud over at være en god økonomisk investering, er solvarme også en godt for miljøet. Solens forureningsfri energi erstatter olien og gassen og derved reduceres CO² udslippet væsentligt.

Den varme eller det varme vand der produceres via et solvarmeanlæg, har et minimalt strømforbrug. Det eneste er til styring af en pumpe.

leverandører, rådgivere og montører

Har du brug for yderligere information eller måske et godt råd, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Eller udfyld kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Med hovedkontor i Præstø, kører vi på hele Midt- og Sydsjælland.
Vi kører bl.a. i:

  • Næstved
  • Vordingborg
  • Ringsted
  • Rønnede

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

Eget værksted

FÅ ET GRATIS TILBUD