Luft til vand

Varmepumpe

STORE BESPARELSER

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe er en særdeles fornuftig løsning, hvis du ønsker dig billigere varme og varmt vand, men ikke ønsker at få gravet hele haven op for at lægge varmeslanger ned. En varmepumpe løsning er tilmed også et særdeles godt alternativ til både olie- eller gasfyr samt fjernvarme. Det gælder både økonomisk og miljømæssigt. Du kan nemt spare op imod halvdelen af din varmeregning.

På samme måde som et jordvarmeanlæg, kan en luft til vand varmepumpe producere varme til boligen og varmt brugsvand. Forskellen er at ved jordvarme skal der graves slanger ned, mens en luft til vand varmepumpe, sidder i en boks der står uden for huset.

Udeluften trækkes forbi en varmeveksler via en ventilator, hvorefter varmen i luften overfører til et kølemiddel. Ved hjælp af en kompressor i varmepumpen, hæves trykket og temperaturen i kølemidlet. Herefter ledes det ind i huset og giver varme og varmt vand.

En luft til vand varmepumpe kan bruges i alle huse og ikke som mange tror kun i huse med gulvvarme eller i de helt nye topisolerede huse. En varmepumpe kan naturligvis fungere på både gulv- og radiatorvarme, når blot det bliver dimensioneret korrekt.

Hos P.E.Larsen A/S har vi gennem årene opbygget en stor ekspertise inden for luft til vand varmepumper. Vi stiller os gerne til rådighed for et helt uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi sammen kan gennemgå netop dit projekt. Vi kan rådgive dig, så du får det anlæg der passer nøjagtigt til dine behov.

Vi står for det hele. Vi rådgiver, vi installerer, vi starter det nye anlæg op og efterfølgende tilbyder vi at vedligeholde anlægget.

Har du fået interesse for en luft til vand varmepumpe løsning eller har du blot brug for nogle gode råd eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Du kan også udfylde kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Præstø
Erhversvej 1-3, Bårse, 4720 Præstø
Cvr nr.: 30611896
Telefon: 55 99 00 98
Mail: baarse@pelvvs.dk

Holmegaard
Telefon: 55 56 13 33

Rønnede
Telefon: 56 71 16 96

Næstved
Grimstrupvej 123, 4700 Næstved
Telefon: 55 73 70 77

Møn
Telefon: 55 81 10 20

Nykøbing F.
BM Byens VVS
– en del af P.E.Larsen A/S
Højbrogade 17B, 4800 Nykøbing F.
Telefon: 54 85 50 60
Mail: info@bm-vvs.dk

Vi er medlem af TEKNIQ

P.E.Larsen A/S er medlem af Dansk VVS og er derfor omfattet af VVS Garantiordningen.

Snyd dig ikke for oplevelsen af disse helt fantastiske sækkevogne. Vi stiller os naturligvis gerne til rådighed for en helt uforpligtende demonstration, så du får muligheden for at stifte bekendskab med PowerMate og alle dens muligheder.

Kontakt os eller læs mere her.