Solceller

Lav din egen strøm

DET MILJØVENLIGE VALG

Solcelleanlæg

Der er mange penge at spare ved at investere i et solcelleanlæg. Et solcelleanlæg er miljøvenligt. Energi fra solceller afgiver ingen form for CO². Anlæggene er meget driftssikre og stort set vedligeholdelsesfrie.

Levetiden på et solcelleanlæg er helt op til 40 år, det skal dog bemærkes at effekten aftager hen over årene. Efter 25 år producerer cellerne cirka 80 %.

For at få det største udbytte af et solcelleanlæg, skal taget på huset helst vende mod syd og have en hældning på 30 til 40 grader.

Solcelleanlægget omdanner energien fra solens stråler til 230 volt, nøjagtig den samme strøm der kommer ud af din stikkontakt.

Anlægget bliver tilkoblet elnettet. Dit elselskab bytter din gamle elmåler ud med en ny, der kan løbe baglæns. Det vil sige at når solcelleanlægget producerer mere strøm end du selv kan bruge, tæller din elmåler baglæns. Man kan sige, at strømmen lagres på elnettet, til senere brug.

Hos P.E.Larsen A/S har vi stor erfaring inden for solcelleanlæg, så lad os hjælpe dig med at finde det anlæg der passer til netop dit behov.

Har du brug for yderligere information eller måske et godt råd, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Eller udfyld kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Leverandør og rådgiver

Med hovedkontor i Præstø, kører vi på hele Midt- og Sydsjælland.
Vi kører bl.a. i:

  • Næstved
  • Vordingborg
  • Ringsted
  • Rønnede
Solcelleanlæg hos P.E. Larsen

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

FÅ ET GRATIS TILBUD