PowerMate

- den moderne sækkevogn

PowerMate er en moderne tohjulet motoriseret sækkevogn med indbygget batteridrevet løftemekanisme, specielt designet til at flytte store uhåndterbare læs på en sikker og effektiv måde. Dens helt specielle design gør den særdeles velegnet til transport op og ned af trapper samt af og pålæsning af varebiler. Det hele styres af et let betjeneligt kontrolpanel med trykknapper, der giver operatøren fuld kontrol over sækkevognen.

Med en lastkapacitet på op til 675 kg, kan PowerMate, anvendes til at flytte ting såsom varmtvandsbeholdere, ovne, sanitets- og varmeudstyr, hårde hvidevarer, kontormøbler, restaurantudstyr, salgsautomater og meget mere. PowerMate er helt sikkert den fornuftige, rentable måde at flytte dine forskellige produkter sikkert og effektivt på.

Hvilke fordele har PowerMate

Minimerer risikoen for rygskader

PowerMate klarer hele løftet 100 %, hvilket så godt som fjerner risikoen for rygskader. Samtidig reduceres anstrengelserne ved at flytte tunge læs med mere end 50 %.

Mandskabsbesparende

Ting der normalt vil kræve 2 til 3 mand for at flytte, kan nu flyttes af en enkelt mand, blot ved at anvende PowerMate

Sparer dig for tid og penge

PowerMate vil spare dig penge og dyrebar tid. PowerMate er helt sikkert den fornuftige, rentable måde at flytte dine forskellige produkter sikkert og effektivt på.

PowerMate modeller

Vi forhandler 4 forskellige sækkevogne. PowerMate L1 og PowerMate LE1, 2 letvægts sækkevogne begge udført i aluminium. Fælles for disse 2 er at de er meget nemme at bruge, meget alsidige og særdeles velegnede til ”trappe klatring”

Til de større opgaver har vi PowerMate M1, en forholdsvis tung sækkevogn udført i stål. Den solide konstruktion er udformet til at bære vægten på de stærkere ydre rammer hvilket gør den særdeles velegnet til flytning af store og tunge genstande. PowerMate M1 kan klare de mest vanskelige udfordringer, selv trapper er ingen hindring.

Til de mindre opgaver såsom udbringning af pakker vil vi anbefale PowerMate POGO P1. Trods PowerMate POGO P1 ringe størrelse, har den samme løftehøjde som de andre sækkevogne og er naturligvis også særdeles effektiv til ”trappe klatring”

PowerMate L1

PowerMate LE1

PowerMate M1

PowerMate Pogo P1

FÅ ET GRATIS TILBUD

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

Eget værksted