Om VVS firmaet P.E.Larsen A/S

VVS firmaet P.E.Larsen A/S blev grundlagt i 1965 med en afdeling i Bårse. Vores målsætning er, i dag som dengang, at fremstå som en kvalitetsbevidst VVS-installatør virksomhed. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. En anden meget vigtig del af vores målsætning er, altid at overholde de aftalte priser og leveringstider.

P.E.Larsen A/S består i dag udover hovedafdelingen i Bårse, af underafdelinger i henholdsvis Næstved, Rønnede, Stege og Holmegaard. Herfra har vi travlt med at betjene vore mange kunder fordelt på hele Sjælland, Sydhavsøerne og København. Vi har 25 ansatte, så vi løser både mindre og større opgaver. Blandt vores kunder er både privat- og erhvervskunder og vi løser herudover opgaver for det offentlige.

Vi har netop fejret 50 års jubilæum, og vi er stolte af at være en virksomhed med håndværket i orden og som kunderne vender tilbage til. Vi lever for at levere gode løsninger til alle vores kunder – store som små. Ikke to huse er ens og faget er i konstant udvikling. Alle vores montører videreuddannes løbende og alle har A-certifikat, så du er sikret den bedste service, når du kontakter os.

Vi bestræber os altid på at være på forkant med udviklingen. Udover de normale VVS opgaver samt installering af fjernvarme, olie – og gaskedler, har vi opbygget et stort knowhow inden for de alternative opvarmningsformer så som solvarme, solceller, varmepumper,  jordvarme samt biobrændsel.

Vi udfører alt inden for blikkenslagerarbejde. Udskiftning eller etablering af tagrender, tagnedløb, inddækning af skorstene, skotrender med videre. Afdækning rundt om karnapper, altaner, beklædning af tage, kviste med zink, kobber eller aluminium. Vi har bl.a. leveret et kobbertag til en af Tivolis billetluger.

Ventilation og indeklima klarer ventilationsafdelingen. Vi er dig behjælpelig med både projektering og installering. Vi dækker det hele – dvs. licitationsopgaver, effektiv underentreprenør og som problemløser.

P.E.Larsen A/S er naturligvis medlem af Dansk VVS og er derfor omfattet af VVS Garantiordningen. Når du får udført installationsarbejde af en VVS-installatør, der er medlem af Dansk VVS, får du garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed. I installationsbranchen sætter vi en ære i at levere håndværk af høj kvalitet. Men skulle der i sjældne tilfælde komme grus i kommunikationen mellem kunde og installatør, har du mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Har du brug for yderligere information eller måske et godt råd, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Eller udfyld kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

VVS Firma På Midt- og Sydsjælland

FÅ ET GRATIS TILBUD