Varmeanlæg

Vores erfarne håndværkere klarer alt fra rådgivning og montering til reparation og servicebesøg

DIN SPECIALIST

Din specialist i Varmeanlæg

Når du skal udskifte det gamle varmeanlæg, er det særdeles vigtigt at få den helt rigtige rådgivning. Med over 50 år inden for branchen, kan vi tilbyde dig netop denne rådgivning.

Vi installerer alle former for anlæg. Gælder det gaskedler, oliekedler, fjernvarme eller måske et biobrændselsanlæg, så har vi erfaringen. Vi leverer naturligvis anlæg i alle størrelser. Fra anlægget til parcelhuset eller de helt store industrianlæg.

Gaskedler

Har du brug for en ny gaskedel, kan vi hjælpe dig med at finde den helt optimale løsning. Hvis din gamle gaskedel er mere end 15 år gammel, eller ikke kondenserende, kan det sandsynligvis betale sig at udskifte den. Ved at udskifte den gamle gaskedel, med en ny og mere miljøvenlig, kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Skal gaskedlen skiftes, kan det altid svare sig at vælge en A mærket gaskedel.

Oliekedler

Ved at udskifte din gamle oliekedel, kan du opnå store besparelser. Hvor stor den eventuelle besparelse bliver, afhænger af det nuværende energiforbrug, hvor godt isoleret og hvor effektiv den eksisterende oliekedel er. Der kan ofte opnås en besparelse på omkring 5.000 kr. om året ved at udskifte en gammel kedel. Det betyder at husejeren kan tjene omkostningen ved at udskifte kedlen hjem igen, inden for en kort årrække.

Fjernvarme

Fjernvarme er ofte den billigste investering i opvarmning. Afkøling er kodeordet når man taler fjernvarme. Det vil sige at fjernvarmevandet der kommer fra varmeværket, hvis fremløbstemperatur typisk er på 70 °C, bør afkøles til cirka 40 °C eller derunder, enten til varme eller det varme vand. Mange installationer kører med alt for dårlig afkøling og det kan blive en dyr fornøjelse for den enkelte forbruger

Biobrændsel

Hvis du er lidt mere til det alternative, vil et biobrændselsanlæg være et rigtigt godt alternativ til de mere traditionelle løsninger. Biobrændselskedlen afgiver varme til centralvarme- og brugsvandsanlægget på samme måde som en olie- eller gasfyret kedel.

Der findes i dag et utal af alternative former for biobrændsel. Alle disse former er CO² neutrale og kan ved rigtig brug, betyde meget store besparelser i forhold til olie og gas.

Et biobrændselsanlæg kan dække alle varmebehov både til parcelhuset, virksomheden og varmeværket. Det er en kendt og velafprøvet teknologi med en høj standard når det gælder ydeevne, driftsikkerhed, økonomi, service og miljø.

Få Professionel vejledning

Lige meget hvilken type anlæg du planlægger at få installeret, er det særdeles vigtig at anlægget er nøje afstemt efter det aktuelle behov. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Har du brug for yderligere information eller måske et godt råd, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores 5 afdelinger. Eller udfyld kontakt os formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Med hovedkontor i Præstø, kører vi på hele Midt- og Sydsjælland.
Vi kører bl.a. i:

  • Næstved
  • Vordingborg
  • Ringsted
  • Rønnede

Over 50 års erfaring

Dygtige & veluddannede medarbejdere

Garanti for godt håndværk

Eget værksted

FÅ ET GRATIS TILBUD