BOOK DIN

HÅNDVÆRKER ONLINE

Book din håndværker online og få udført din VVS opgaver når det passer dig.

Står du og mangler et godt tilbud på en VVS opgave, så brug online booking.

Der er åbent alle døgnets 24 timer.

Har du spørgsmål så ring til os på 55 99 00 98

AUTORISERET

Varmepumper

En billig og særdeles effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på varmeregningen.

Blikarbejde

Vi udfører zink-, kobber-, og aluminiumsarbejde, tagrender og tagnedløb. Vi påtager os alle opgaver, både små og store.

Ventilation

Er det et anlæg til parcelhuset, eller gælder det et større industrianlæg er vi behjælpelige med både projektering og installering.

Finansiering

Vi tilbyder i samarbejde med Resurs Bank attraktiv finansiering af dine energioptimeringer.

Online booking

Bestil et tilbud. Beskriv hvad der skal laves og tilføj billede. Du vil modtage et tilbud hurtigst muligt, senest inden for næstkommende hverdag.

Velkommen til P.E.LARSEN A/S

P.E.Larsen A/S er en moderne kvalitetsbevidst VVS virksomhed med hovedsæde i Bårse. Ud over afdelingen i Bårse, har vi underafdelinger i henholdsvis Næstved, Rønnede, Møn og Holmegaard. Herfra har vi travlt med at betjene vore mange kunder fordelt på hele Sjælland, Sydhavsøerne og København.

Når du skal udskifte det gamle varmeanlæg, er det særdeles vigtigt at få den helt rigtige rådgivning. Med mange år inden for branchen, kan vi tilbyde dig netop denne rådgivning. Vi installerer alle former for anlæg. Det gælder gaskedler, oliekedler, fjernvarme eller måske et biobrændselsanlæg, vi har erfaringen. Vi leverer naturligvis anlæg i alle størrelser.

Er du mere til det alternative så som solvarme, solceller, jordvarme eller varmepumper – så er vi klar. P.E.Larsen A/S har gennem årene opbygget en stor ekspertise inden for netop disse områder. Lad os hjælpe dig med at forbedre energipotentialet i din bolig.

Kort sagt – vi kan hjælpe dig med alt inden for VVS- og blikkenslagerarbejde. Vi leverer professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvorfor P.E.LARSEN A/S

VVS virksomhed med erfaring

Vi kan skifte dine tagrender, lave et kobbertag til karnappen, installere din vaskemaskine, eller udskifte dit varmeanlæg. Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen og vi er stolte af at være en virksomhed med håndværket i orden og som kunderne vender tilbage til.

Veluddannet personale

P.E.Larsen A/S lever for at levere gode løsninger til alle sine kunder – store som små. Ikke to huse er ens og faget er i konstant udvikling, så alle vores montører videreuddannes løbende. Alle har A-certifikat, så du er sikret den bedste service, når du kontakter os.

Alle størrelser opgaver

Vi har 25 ansatte, så vi løser både mindre og større opgaver. Blandt vores kunder er både private og erhvervskunder og vi løser herudover opgaver for det offentlige. Vi er desuden eksperter i energirenovering og du vil altid få den løsning, der er bedst for både miljøet og din tegnebog.

P.E. Larsen VVS er VE godkendt

P.E.Larsen A/S VE godkendt. Der er tale om en mærkningsordning, der viser, at vi har dokumenterede kompetencer til at installere varmepumper korrekt, så du kan få det største udbytte af din VE-installation.

Vi er godkendt til:

Skift til luft til vand-varmepumpe
Skift til jordvarme
Luft til luft-varmepumpe

Med den nye Vitocal 222-S bliver der helt stille…

Den rigtig fornuftige investering, der hurtigt tjener sig hjem.

Nu kan du slappe af på terrassen og nyde haven i ro og fred. Den nye luft til vand varmepumpe fra Viessmann har et lydniveau på helt ned til 35 dB. Så er der stille – helt stille. Helt perfekt til rækkehuse og boliger der ønsker lavt støjniveau.

Varmt vand til alle med den indbyggede 210 liters varmtvandsbeholder. Mulighed for 60 graders fremløbstemperatur. SCOP op til 4,42 ved gulvvarme i huset. Høj energieffiktivitet – også om vinteren ved minus 15 grader. Vitocal 222-S kan tilpasses dit hus og dine behov.

Med Vitoconnect 100 har du mulighed for 24 timers overvågning. Din serviceudbyder kan følge med i varmepumpens status og løse eventuelle problemer, så du undgår at komme hjem til et koldt hus.

Ring på telefon 55 99 00 98 for mere information.

Den rigtig fornuftige investering, der hurtigt tjener sig hjem.

Væghængt kondenserende gasfyr Vitodens 100-W 6.5 – 19 kW

Prisattraktiv gaskedel fra Viessmann. Høj driftssikkerhed, meget støjsvag og særdeles enkel at betjene. 5 års garanti, 10 års garanti på rustfri veksler.
Vitodens 100-W leveres med 70 liter varmtvandsbeholder, vandret aftræk og udeføler.

Priser fra 29.995,-

Inkl. moms og montering. Ekskl. tilskud og håndværker fradrag.

Ring på telefon 55 99 00 98 for uforpligtende tilbud.

Spar 40-50% eller mere i forhold til at fyre med olie

Standard Pellux 100 TOUCH installation/mulighed for tilkøb

Kampagne sætpris på stokeranlæg

Priser fra 29.995,-

Inkl. moms. Ekskl. tilskud og montering.

Varmeudgift på 2.000 ltr. olie = ca. kr. 21.000,- kan fremover reduceres til ca. kr. 9.300,- (Udregnet med dagspris fyringsolie kr. 10,50)

Ring på telefon 55 99 00 98 for mere information og et godt tilbud på installation af dit nye Pellux 100 TOUCH fuldautomatisk træpillefyr.

Afdelinger hos P.E.LARSEN A/S

Præstø
Erhversvej 1-3, Bårse, 4720 Præstø
Cvr nr.: 30611896
Telefon: 55 99 00 98
Fax: 55 99 02 53
Mail: baarse@pelvvs.dk

Fensmark/Holmegaard
(Blikværksted)
Glasmagervej 21, Fensmark, 4684 Holmegaard
Telefon: 55 56 13 33

Næstved
Grimstrupvej 123, 4700 Næstved
Telefon: 55 73 70 77

Møn
Telefon: 55 81 10 20

Rønnede
Møllevej 22, Kongsted, 4683 Rønnede
Telefon: 56 71 16 96

Vi er medlem af TEKNIQ

P.E.Larsen A/S er medlem af Dansk VVS og er derfor omfattet af VVS Garantiordningen.

Snyd dig ikke for oplevelsen af disse helt fantastiske sækkevogne. Vi stiller os naturligvis gerne til rådighed for en helt uforpligtende demonstration, så du får muligheden for at stifte bekendskab med PowerMate og alle dens muligheder.

Kontakt os eller læs mere her.